English
Menü
Kapadokya Rehberi
Peribacası Dergisi
Peribacası Kapadokya Yayınları
Kapadokya Firmaları
Kapadokya Fotoğrafları
Kapadokya Fotoğrafçıları
Kapadokya Haritaları
Kapadokya Karikatürleri
Kapadokya ve Sanat
Kapadokya Yazıları
Kapadokya Yayın Arşivi
Kapadokya Efemera ArÅŸivi
Kapadokya Video-Film ArÅŸivi
Sosyal Medya Adreslerimiz
Sivil Toplum Kuruluşları
Önemli Telefonlar ve Linkler
Site Güncellemeleri
Belge ve FotoÄŸraflarda Kapadokya
Firma Arama
Åžehir
İlçe-Belde
Hizmet Alanı
Firma
Anket

Sanat ve müzik festivalleri Kapadokya'ya olan ilginin artmasını sağlıyor mu?
       
Evet.
Hayır.
Mail List
Yeni Kayıt
Åžifremi Unuttum

KAPADOKYA’NIN OTELLERÄ°

KAPADOKYA’NIN OTELLERÄ°

Yazan: Ayça Olcaytu İşçen

Nisan 2007

 

Ä°nanılmaz doÄŸası ve insanı sarhoÅŸ eden tarihi atmosferinin yanı sıra Kapadokya’yı adeta bir oteller cenneti olarak tanımlamak sanırız abartılı olmaz. Bu sayımızda açtığımız “Kapadokya’nın Otelleri” dosyasını önümüzdeki sayılarda da devam ettirerek bu cenneti sizlerle paylaÅŸmaya çalışacağız.

 

Ülkemize gelen yabancı konukların neredeyse yarısına yakın bir bölümünün ziyaret ettiği Kapadokya bölgesi son yıllarda yurt içinde de popüler bir uğrak yeri haline geldi. Ortalama konaklama oranının yaklaşık iki gece olduğu bölgede yılın dört mevsiminde farklı ülkelerden konuklara rastlamak mümkün. Kapadokya bölgesinde yıldızlı otellerden, özel belgeli küçük otellere ve pansiyonlara kadar yüzlerce konaklama tesisi bulunuyor. Bu tesislerin bölgenin yatak gereksinimini fazlasıyla karşıladığını söyleyebiliriz.

 

Benzeri dünyanın hiçbir yerinde olmayan oteller

Ä°lk sayımızda baÅŸlattığımız ve önümüzdeki sayılarımızda da devam edecek olan “Kapadokya’nın Otelleri” dosyamızda bölgedeki seçkin konaklama tesislerini sizlere tanıtmaya çalışacağız. Tanıtım dosyamızı Kapadokya’nın kendine özgü, benzeri dünyanın hiçbir yerinde bulunmayan otelleri ile baÅŸlatıyoruz. ÇoÄŸu kaya içine oyularak ya da yöreye özgü tüf taşından yapılmış olan bu otellerde, tarihi doku, Anadolu’ya özgü kültürle iç içe geçmiÅŸ durumda. Deneyimli ve konusunda eÄŸitimli çalışanlarının sunduÄŸu nitelikli hizmetin, konuklarını adeta yakın dostları gibi misafir eden otel sahiplerinin güler yüzü ile birleÅŸtirildiÄŸi Kapadokya otelleri kapılarını sizler için açıyor. 

 

Not: Bu yazı Peribacası Kapadokya Kültür ve Tanıtım Dergisi’nin Nisan 2007 sayısında yayınlanmıştır. Derginin telif hakları ile korunmaktadır. Hiçbir ÅŸekilde kopyalanamaz.
www.cappadociaexplorer.com

Okunma Sayısı Okunma Sayısı: 3635 Eklenme Tarihi Tarih: 2009-06-18

NevÅŸehir Hava Durumu
Seçimi Hatırla
İl Seç
İstatistik
Toplam : 90266020 ziyaretçi
Bugün : 53406 ziyaretçi
Dün : 56359 ziyaretçi
S. Yükleme Süresi : 0.35 sn

toplu mail


Copyright 2009 - Tüm hakları saklıdır. Sitemizdeki tüm fotoğraf, yazı, doküman ve düşünce ürünleri 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında korunmaktadır. Kaynak gösterilerek dahi kopyalanamaz. Aksine davrananlar hakkında avukatımız aracılığı ile hukuki takibat yapılacaktır.
 

cappadocia@cappadociaexplorer.com