English
Menü
Kapadokya Rehberi
Peribacası Dergisi
Peribacası Kapadokya Yayınları
Kapadokya Firmaları
Kapadokya Fotoğrafları
Kapadokya Fotoğrafçıları
Kapadokya Haritaları
Kapadokya Karikatürleri
Kapadokya ve Sanat
Kapadokya Yazıları
Kapadokya Yayın Arşivi
Kapadokya Efemera ArÅŸivi
Kapadokya Video-Film ArÅŸivi
Sosyal Medya Adreslerimiz
Sivil Toplum Kuruluşları
Önemli Telefonlar ve Linkler
Site Güncellemeleri
Belge ve FotoÄŸraflarda Kapadokya
Firma Arama
Åžehir
İlçe-Belde
Hizmet Alanı
Firma
Anket

Sanat ve müzik festivalleri Kapadokya'ya olan ilginin artmasını sağlıyor mu?
       
Evet.
Hayır.
Mail List
Yeni Kayıt
Åžifremi Unuttum

KAPADOKYA’NIN Ä°LK SPA MERKEZÄ°

KAPADOKYA’NIN Ä°LK SPA MERKEZÄ°

CAPPADOCIA CAVE RESORT & SPA

Yazan: Ayça Olcaytu İşçen
AÄŸustos 2008

Aralık 2007’de misafirlerini ağırlamaya baÅŸlayan CCR Hotels,  neredeyse tüm mekanlarıyla yüzünü Kapadokya’nın tasviri imkansız güzellikteki manzarasına dönmüş. Öyle böyle deÄŸil; ressamsanız tualinizi, yazarsanız kaleminizi, müzisyenseniz nota defterinizi almadan seyrine çıkmamanız gereken türden bir manzara karşılıyor sizi.

CCR Hotels misafirlerini pek çok hoÅŸluk bekliyor. Önce geniÅŸ mekanlı, kayaya oyularak ya da yöresel tüf taşından yapılmış kemerli odalardan baÅŸlayalım. CCR Hotels’in her biri ayrı özenle oluÅŸturulmuÅŸ 85 odası bulunuyor. Olması gerekenler yerli yerinde, farklılıklara gelince; anti-alerjik yataklar, bembeyaz ve özel dokuma pamuk saten yatak takımları, dünyaca ünlü Molton Brown marka buklet ürünleri ve özel üretim mobilyalar. Dekorasyon tarzı semi klasik, modern, minimalist, rustik ve klasik.

Gelelim otelin en önemli bölümü olan 1500 m² alana kurulmuÅŸ Spa merkezine. Yorgun bedenleri ve zihinleri dinlendirip canlandırmaya and içmiÅŸ deneyimli uzmanların eline kendinizi bıraktığınızda sizi uzun ama bitmesini istemeyeceÄŸiniz bir program bekliyor. Önce buhar odasında Spa mucizesine ısınıyor, ardından girdiÄŸiniz hamamda iyice terledikten ve kesenizi attırdıktan sonra kar odasında kan dolaşımınızı hızlandırıyorsunuz. Bunları yapınca her ÅŸey bitti sanmayın;  özel esanslarıyla ve efektleriyle tropikal bir ormanın içindeymiÅŸsiniz hissini veren macera duÅŸu, pek çok hastalığın tedavisinde yardımcı tuz odası, jakuzili, ÅŸelaleli kapalı havuz, çeÅŸit çeÅŸit masaj hizmeti, cilt bakımı, vücut bakımı ve fitness center.

Spa merkezinde vücudunuzu şımarttıktan sonra sıra iyi bir yemek ve eÄŸlenceyle ruhunuzu beslemeye geliyor. CCR Hotels bünyesinde üç ana restoran var; Akdeniz mutfağı ağırlıklı Padishah Restaurant & Winery,  on ayrı ülke mutfağını sunabilen VIP Restaurant ve Yoshi’s Sushi Bar. EÄŸlence için Karaoke Bar’a ya da Les Visages Bar’a geçebilirsiniz.
Tam donanımlı toplantı salonlarıyla her türlü iş organizasyonuna da uygun olan CCR Hotels, tüm bu özelliklerini profesyonel bir hizmetle bütünleştirmeyi başarıyor.

CCR Hotels & SPA
Tekelli Mah. Göreme Cad. No: 83 Uçhisar/NEVŞEHİR
Tel : +90 (384) 219 31 94-95-96
Fax: +90 (384) 219 31 97
www.ccr-hotels.com

Not: Bu yazı Peribacası Kapadokya Kültür ve Tanıtım Dergisi’nin AÄŸustos 2008 sayısında yayınlanmıştır. Derginin telif hakları ile korunmaktadır. Hiçbir ÅŸekilde kopyalanamaz.
www.cappadociaexplorer.com

Okunma Sayısı Okunma Sayısı: 4548 Eklenme Tarihi Tarih: 2009-06-23


















NevÅŸehir Hava Durumu
Seçimi Hatırla
İl Seç
İstatistik
Toplam : 90277831 ziyaretçi
Bugün : 5419 ziyaretçi
Dün : 59798 ziyaretçi
S. Yükleme Süresi : 0.42 sn

toplu mail


Copyright 2009 - Tüm hakları saklıdır. Sitemizdeki tüm fotoğraf, yazı, doküman ve düşünce ürünleri 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında korunmaktadır. Kaynak gösterilerek dahi kopyalanamaz. Aksine davrananlar hakkında avukatımız aracılığı ile hukuki takibat yapılacaktır.
 

cappadocia@cappadociaexplorer.com